Lauljatar Getter Jaani sügisene firmaroog on just kõrvitsapüreesupp, mille retsepti ta ka meiega jagab.
Getter Jaani kiire ja maitsev kõrvitsasupp
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getteri kiire ja maitsev kõrvitsasupp
Vaja läheb:
- ~ 1 kg (muskaat)kõrvitsat
- Merevaiku või muud sulatatud juustu vastavalt maitsele
- Peekonit
- Basiilikut
- Soola, pipart
Valmistamine:
Auruta või keeda kõrvits pehmeks ja kurna. Vala kurnatud kõrvits kaussi ja lisa sulatatud juust. Blenderda kõrvits koos Merevaigu või mõne muu sulatatud juustuga ühtlaseks. Lõika peekon parajateks tükkideks ja prae pannil krõbedaks. Tõsta supp kaussi ja lisa supilusikatäis krõbedat peekonit. Kaunista basiilikuga ja naudi!