![Vahva idee: valmista saiapulgast ja peekoniribadest Halloweeni puhul supi peale «nõialuud»!](http://f12.pmo.ee/YfBG8tM_AqQlvs4hzX0hZi9OCK4=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2016/10/13/5950815t1h5b17.jpg)
Lauljatar Getter Jaani sügisene firmaroog on just kõrvitsapüreesupp, mille retsepti ta ka meiega jagab.
Lauljatar Getter Jaani sügisene firmaroog on just kõrvitsapüreesupp, mille retsepti ta ka meiega jagab.
Getteri kiire ja maitsev kõrvitsasupp
Vaja läheb:
Valmistamine:
Auruta või keeda kõrvits pehmeks ja kurna. Vala kurnatud kõrvits kaussi ja lisa sulatatud juust. Blenderda kõrvits koos Merevaigu või mõne muu sulatatud juustuga ühtlaseks. Lõika peekon parajateks tükkideks ja prae pannil krõbedaks. Tõsta supp kaussi ja lisa supilusikatäis krõbedat peekonit. Kaunista basiilikuga ja naudi!