Getter Jaani kiire ja maitsev kõrvitsasupp

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahva idee: valmista saiapulgast ja peekoniribadest Halloweeni puhul supi peale «nõialuud»!
Vahva idee: valmista saiapulgast ja peekoniribadest Halloweeni puhul supi peale «nõialuud»! Foto: PantherMedia / Scanpix

Lauljatar Getter Jaani sügisene firmaroog on just kõrvitsapüreesupp, mille retsepti ta ka meiega jagab.

Getteri kiire ja maitsev kõrvitsasupp

Vaja läheb:

  • ~ 1 kg (muskaat)kõrvitsat
  • Merevaiku või muud sulatatud juustu vastavalt maitsele
  • Peekonit
  • Basiilikut
  • Soola, pipart

Valmistamine:

Auruta või keeda kõrvits pehmeks ja kurna. Vala kurnatud kõrvits kaussi ja lisa sulatatud juust. Blenderda kõrvits koos Merevaigu või mõne muu sulatatud juustuga ühtlaseks. Lõika peekon parajateks tükkideks ja prae pannil krõbedaks. Tõsta supp kaussi ja lisa supilusikatäis krõbedat peekonit. Kaunista basiilikuga ja naudi!

Tagasi üles