Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2016/10/18/5971279t1hcad3.jpg)
Meil tuntud vaesed rüütlid ehk rüütlisaiad kannavad mujal maailmas peenemat nime Prantsuse röstsai ehk french toast. Kuivanud saia kasutamiseks on muna-piima segus praadimine üks kõige lihtsamaid ja maitsvamaid lahendusi, kuigi kõige praemini sobivad selleks paksud ja värsked saiaviilud.
Vaata Epicurious videost üle, kuidas Prantsuse röstsaiu teha!
- Lõika tihke koostisega sai paksudeks viiludeks.
- Vala kaussi piima ning sega vispeldades selle sisse kolm muna, maitse järgi suhkrut, kaneeli, soola ja vaniljeekstrakti.
- Määri pann võiga ja prae piima-munasegus immutatud saiad mõlemalt poolt kuldpruuniks.
- Raputa peale tuhksuhkrut ja naudi!