Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Vaata, kuidas teha poppi ja tervislikku lillkapsariisi

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Lillkapsariis.
Lillkapsariis. Foto: Vida Press

Lillkapsariis on sama õrn ja suupärane nagu tavaline riis, kuid sellest märksa kalorivaesem. Lillkapsariis sobib riisi asendama nii muu toidu sisse segatult kui lisandina.

Epicurious õpetab lühikeses videos, kuidas teha eriti maitsvat lillkapsariisi, mida saab nautida lausa eraldi roana.

  • Selleks tükelda kurk, kirsstomatid, sibul, küüslauk ja lillkapsas.
  • Purusta lillkapsas köögikombainis peeneks. Sega sisse õli ja sool ning tõsta kolmeks minutiks mikrolaineahju.
  • Purusta lisandiks petersell, piparmünt, sidrunimahl, sool ja õli. Lisa see ja tükeldatud köögiviljad riisi hulka ning sega läbi. 

Head isu!

Tagasi üles