Munapuder on maitsev ja toitev hommikusöök. Miks on nii, et mõne inimese tehtud munapuder on mõnus ja pehme, aga teisel nätske või kuiv?
Salajane koostisosa, mis muudab munapudru paremaks
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ideaalse munapudru saladus ei ole mitte õige temperatuur või peen tehnika, vaid hoopis üks salajane koostisosa, mis teeb selle palju paremaks, vahendab PureWow. Hea uudis on see, et sul on see tõenäoliselt kodus olemas.
Müstiline koostisosa on majonees. Selgub, et majonees annab just õige koguse kreemjat konsistentsi, sest näiteks piim või vesi võivad teha munasegu liiga vedelaks. Ühest teelusikatäiest majoneesist peaks piisama, et munapuder oleks mõnusalt pehme ja kohev.