Lihtsuses peitub võlu ning see reegel kehtib sageli ka magusamaailmas. Tihti vaevame end keerukate retseptidega, mis nõuavad palju aega ning pühendumist. Tegelikult saab aga ühe imemaitsva ning visuaalselt ahvatleva magutoidu valmistada kõigest paari komponendi abil.
Ahvatlev Affogato ehk jäätisemagustoit kohvisõpradele
Üheks selliseks on populaarne itaallaste magustoit Affogato, mis võlub oma lihtsuse ning maitsekooslusega. See on magustoit, mis valmib kiirelt ning sobib suurepäraselt ka pidulikuma õhtusöögi juurde. Kui tavaliselt serveeritakse klassikalist Affogatot vaid kohvi ja jäätisepalliga, siis Premia jagab nippe, kuidas see magustoit veelgi rikkalikumaks muuta. o ignored
o ignored
Vaja läheb
- Vanilje- või šokolaadijäätist
- Pool tassi musta kohvi (topeltespresso)
- 2 purustatud küpsist
- Pekaanipähkleid
- Mandlilaaste
- Riivitud šokolaadi
Valmistamine
Võta magustoidupokaal ning lisa sinna 1-2 palli vanilje- või šokolaadijäätist. Lisa pekaanipähklid ja mandlilaastud ning raputa jäätisele riivitud šokolaadi. Võid kasutada ka muid pähkleid vastavalt oma maitse-eelistustele. Lisaks pähklitele võid jäätisele lisada ka purustatud küpsisetükikesi. Vala pokaali juba eelnevalt valmistatud kuum kohv. Kohvi võib valada tunde järgi, kuid mitte nii palju, et jäätis sellesse ära upuks. Serveeri koheselt.