Kas tõesti saab ühes Tallinna vanalinna restoranis lõunaks kuueeurost praadi? Jah, uues Bona restos-baaris saab. Need, kel isu rohkem süüvida, leiavad paksude keskaegsete müüride vahelt veel joogimaailma moesõna džinnikokteilid, house-muusika õhtud ja restoraniköögi, mis ajab kõige tuimemadki maitsenäsad elevile.
Tellijale
Bonaparte muutus Bonaks
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäletate ehk veel, et kunagi oli Pikal tänaval restoran Bonaparte, prantslaslike maitsete ja meeleolu saatkond, mille eestoas asus kohvikulett ahjusoojade sarvesaiade ja guiche’idega, tagasaalis aga peenem söögikoht valgete laudlinade ja lopsakate kroonlühtritega.