/nginx/o/2016/11/04/6035723t1h237b.jpg)
Tartumaal Talvikese külas asuva Andre Farmi lehmalaudas elavad Mummukesed ja Sõbrannad, kelle piimast laagerdub Erika Pääbuse ja Aivar Alviste juhatusel juust, mis kannatab võrdlust maailma tippudega.
Tartumaal Talvikese külas asuva Andre Farmi lehmalaudas elavad Mummukesed ja Sõbrannad, kelle piimast laagerdub Erika Pääbuse ja Aivar Alviste juhatusel juust, mis kannatab võrdlust maailma tippudega.
Läinud kevadel, kui restoranis Gloria saadeti õhtusöögiga Eesti kokka Dmitri Roozi võistlema kokanduse olümpia Bocuse d’Ori Euroopa eelvooru Budapesti, ei lõiganud kokad juustutaldrikuile sugugi kuulsaid Vana Maailma juustusorte, vaid just Andre Farmi omi. Teiste seas hiilgas liual Andre Grand, mis oli laagerdunud kuus kuud.