/nginx/o/2016/11/04/6035449t1h7340.jpg)
Sul napid ideid, mida nädalavahetuse hommikutel perele hommikusöögiks valmistada? Proovi näiteks see imemaitsev kanapirukas järgi.
Sul napid ideid, mida nädalavahetuse hommikutel perele hommikusöögiks valmistada? Proovi näiteks see imemaitsev kanapirukas järgi.
Quiche tähendab munasegutäidisega lahtist pirukat. Pärit on see Prantsuse köögist.
Kana-quiche
Põhi:
Kate:
Haki või jahu ja soola sees väikesteks tükkideks. Lisa vesi ja sega tainaks. Pane taigen umbes pooleks tunniks külmkappi. Vooderda pirukavorm taignaga ja eelküpseta põhja 200 kraadises ahjus umbes 10 minutit.
Samal ajal valmista täidis. Haki kana ja sibul. Pruunista pannil sibul ja lisa paariks minutiks pannile ka kana. Klopi omavahel munad, koor, hapukoor. Lisa segule kana, sibul, juust ja rohelised maitsetaimed. Maitsesta soola ja pipraga. Kalla täidis eelküpsetatud põhjale ja küpseta ahjus umbes pool tundi.
Pirukas on valmis, kui see on pealt kuldpruun. Serveeri soojalt koos rohelise salatiga. Head isu!