5 põhjust, miks tasub koduabilise palkamise asemel ise oma kodu koristada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koduabiline.
Koduabiline. Foto: Panther Media/Scanpix

Sul on kõrini pidevast kraamimisest ja plaanid endale koduabilise palgata? Tegelikult on mõned eelised ka siis, kui sa ise oma kodu koristad.

Sul on võimalus ebavajalikest asjadest vabaneda

Koduabiline hoolitseb selle eest, et kodu oleks puhas, kuid ta ei viska ilma sinu palumiseta ühtegi asja minema. Ise regulaarselt koristades või suurpuhastust tehes on sul võimalik aga vabaneda asjadest, mida sa enam ei vaja. 

Sul on ülevaade kasutatavatest puhastusvahenditest

Ise koristades on sul täielik ülevaade sellest, milliseid kemikaale sa kusagil kasutad ja sa ei pea muretsema, et mõni puhastusvahendi lõhn sulle hiljem ebameeldivust tekitab. 

Kõik asjad on alati sinu käe järgi pandud

Kui mõni võõras inimene sinu kodus koristab, kipub olema nii, et mõni asi, mille asukoht sulle muidu alati teada on, ei pruugi seal enam olla. Ise koristades on sul võimalus kõik asjad oma käe järgi sättida ja ära panna. 

Sa ei pea muretsema sellepärast, et mõni väärisese võib kaduda

Kui su kodus ei liikle võõraid inimesi, siis ei ole põhjust karta, et mõni hinnaline asi võib kaduda. Väga tihti osutuvad pealtnäha usaldusväärsed inimesed just pahatahtlikuks. 

Sul ei ole rahalist lisakulu

Selle raha eest, mida sul tuleb koduabilisele maksta, on sul võimalik mõni sisustusdetail või muu oluline asi osta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles