![](http://f9.pmo.ee/fTNSOwpbNtfQllKEB6HR9XVc4Ps=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2016/11/07/6046133t1hf58d.jpg)
Kellel veel kõrvitsast isu täis ei ole või justnimelt tahab lahti saada viimasest kõrvitsatükist, tasub proovida neid maitsvaid ja lihtsalt valmivaid pirukaid.
Kellel veel kõrvitsast isu täis ei ole või justnimelt tahab lahti saada viimasest kõrvitsatükist, tasub proovida neid maitsvaid ja lihtsalt valmivaid pirukaid.
Vaja läheb:
Eelsoojenda ahi 200 kraadini. Rulli lehttaigen õrnalt laiali ja määri sellele kõrvitsapüreed, mis on maitsestatud soola ja tšillimaitseainega. Riputa püreega kaetud taignale veidi basiilikut ning rulli taignaleht kokku. Lõika rullist pisikesed tükid, aseta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta neid niikaua, kui nad on pealt kuldpruunid.