![Mahlane lõhepirukas](http://f11.pmo.ee/-trj4zym-cz40vj1Uy54OUe7P6A=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2016/11/08/6049041t1h78a8.jpg)
Kahvliga.ee toidublogi autor Kadri Raig ostis ühel päeval umbes kaks kilo kaaluva lõhe ja otsustas teha sellest iga päev erineva lõheroa. Oma isuäratavaid retsepte jagab ta ka meiega.
Mahlane lõhepirukas
kahele
Vaja läheb:
Valmistamine
NB! Kõige lihtsam on kalalt nahka eemaldada nii, et paned filee naha pool all lõikelauale, lõikad terava noaga saba poolt võimalikult filee otsast nahani, keerad noa kala pea poole umbes 45-kraadise nurga alla ning nuga tugevalt paigal hoides haarad vasaku käega sellest väikesest nahajupist, mis saba poole alles jäi ning hakkad seda noaga ristises suunas edasi-tagasi liigutama. Seletus on keeruline, aga tegelikult läbi tehes ei ole selles keerulist midagi.
Lehttainast jääb tõenäoliselt üle - selle saad ära kasutada täites seda näiteks juustu või moosiga - põhimõtteliselt mida iganes sul külmkapis on - piruka sisse sobib see kindlasti!