Raamatust leiab 30 maitsvat ideed, kuidas jõululauda elavdada ja ka külalisi meeldivalt üllatada. Sealt on pärit ka alljärgnev glögi retsept, mida saab katsetada kas või täna.
Valmistamisaeg 25 minutit
- 1 pudel (750 ml) kuiva punast veini
- 2 dl värskelt pressitud apelsinimahla
- pöidlasuurune jupp ingverit
- 1 õun
- 4 kaneelipulka
- 4 tähtaniisi
- mõned nelgiterad
- roosuhkrut, maitse järgi
- apelsiniviile, serveerimiseks
Viiluta ingverijupp ja õun. Vala värskelt pressitud apelsinimahl keedupotti.
Lisa kaneelipulgad, tähtaniis, mõned nelgiterad, maitse järgi suhkrut ning viilutatud ingver ja õun. Keeda 15 minutit, seejärel lisa punane vein ja aja uuesti keema. Serveeri kohe koos apelsiniviiludega.