Mimosa peakokk Juhan Heinsalu pakub peredele välja hea retsepti, mida katsetada magustoiduks tavapärase kohupiimakreemi asemel.
Piima ja valge šokolaadi kreem kodujuustu-mündisalatiga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piima-valge šokolaadi kreem kodujuustu-mündisalatiga neljale
- 0,5l piima
- 100g valget šokolaadi
- 100g kodujuustu
- 10g värsket münti
- 40g suhkrut
- 3g agar-agarit
- 3g želatiini
Lase piim keema. Sega sisse agar-agar, hiljem paisutatud ja sulatatud želatiin. Lase tarduda. Peale tardumist lase blenderis ühtlaseks massiks. Lisa sulatatud valge šokolaad. Tükelda värske münt ja sega suhkru ja kodujuustuga läbi. Serveeri.