Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Piima ja valge šokolaadi kreem kodujuustu-mündisalatiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piima-šokolaadi kreem
Piima-šokolaadi kreem Foto: Toiduliit

Mimosa peakokk Juhan Heinsalu pakub peredele välja hea retsepti, mida katsetada magustoiduks tavapärase kohupiimakreemi asemel.

Piima-valge šokolaadi kreem kodujuustu-mündisalatiga neljale

  • 0,5l piima
  • 100g valget šokolaadi
  • 100g kodujuustu
  • 10g värsket münti
  • 40g suhkrut
  • 3g agar-agarit
  • 3g želatiini

Lase piim keema. Sega sisse agar-agar, hiljem paisutatud ja sulatatud želatiin. Lase tarduda. Peale tardumist lase blenderis ühtlaseks massiks. Lisa sulatatud valge šokolaad. Tükelda värske münt ja sega suhkru ja kodujuustuga läbi. Serveeri.

Tagasi üles