Mimosa peakokk Juhan Heinsalu paneb piimatooted proovile ja pakub välja huvitavaid viise, kuidas sellega eksperimenteerida.
Retsept: Kreeka jogurti jäätis peekoniga
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka jogurti jäätis peekoniga neljale
- 200 g Kreeka jogurtit
- 100 g suitsupeekonit
- 20 g suhkrut
- 5 g soola
- vedel lämmastik
- 5 0g krõbedat sibulat
Viiluta peekon ja prae hästi läbi. Sega kokku Kreeka jogurtiga ja maitsesta soola, suhkruga. Lisa vispeldades vedelat lämmastikku, kuni tekib jäätise taoline mass. Jäta üheks tunniks sügavkülma ja serveeri krõbeda sibulaga.