Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Põnev piimajook: külm porgandi-cappuccino

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külm porganid-cappuccino
Külm porganid-cappuccino Foto: Toiduliit

Mimosa peakokk Juhan Heinsalu pakub välja talvisesse õhtusse sobiva põneva kokteiliretsepti, millega sõpru ja lähedasi rõõmustada. 

Külm porgandi-cappuccino

  • 1 espresso
  • 20 ml suhkrusiirupit
  • 200 g piima
  • 100 g porgandit
  • jääd

Pane kõik koostisosad blenderisse ja blenderda, kuni porgand on täielikult purustatud. Lase läbi sõela. Serveeri koos jääga.

Tagasi üles