Viis nippi, mida nädala parema alguse nimel tingimata täna õhtul teha tuleks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magamistuba.
Magamistuba. Foto: www.flickr.com

Kellele ei meeldiks alustada nädalat stressivabalt? Selleks aga, et esmaspäeva hommik tõrgeteta sujuks, tuleks teada, kuidas eelmisel õhtul valmistuda. 

Korista!

Kui ärkad esmaspäeva hommikul segamini kodus, tõuseb stressitase kiiresti lakke, sest segadus põhjustab närvilisust. Õhtul ei pea võtma ette suurpuhastust, tee lihtsalt korda köök ja pane kõik laialivedelevad asjad oma kohtadele. 

Koosta nimekiri

Pane kirja kõik järgmise nädala kohustused. Kui seda tundub liiga palju, piisab ka järgmisest päevast. Valmistumine aitab õhtul paremini uinuda ja lubab uut nädalat alustada selge plaaniga. 

Tee ettevalmistusi hommikueineks

See väike nipp osutub hommikul tohutuks ajasäästjaks. Mõtle välja, mida hommikueineks valmistad, ja pane valmis nii palju asju, kui saad. 

Vali välja riided

Ära hakka alles hommikul nuputama, mida selga panna. Pane töölemineku rõivad valmis juba eelmisel õhtul, samuti kõik aksessuaarid, mida sinna juurde kanda kavatsed. Kui miski neist esemetest vajab kerget triikimist, võta nad endaga hommikul vannituppa kaasa, duši võtmisest tekkiv niiske aur silub ka kortsud.

Pane kõik ukse kõrvale valmis

Paki kott, millega hommikul kodust väljud, juba õhtul valmis ja pane see ukse kõrvale. Nii ei kuluta sa hommikuti aega asjade otsimisele ja võid selle asemel parem rahus veel ühe kohvi teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles