«Kodutunne» toob diabeedi ja astmaga kimpus olevale pereemale sooja tuppa

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: «Kodutunne»

Emalõvi ja kange naine, selliselt võib kirjeldada tänase «Kodutunde» peategelast Piretit, kes vaatamata rasketele terviseprobleemidele on eestkostjaks nii oma puudega tütrele kui ka üheksakuusele lapselapsele. 

Piret ja Sulev on tublid ja töökad maainimesed, kes on alati kohal, kui kellelgi abi tarvis on. Seda vaatamata enda muredele ja probleemidele, millega pere on aastate jooksul kokku puutunud. Ehkki Piret on kimpus astma ja diabeediga, on ta koos oma hea elukaaslase Suleviga suureks kasvatanud neli last. Lisaks sellel on naine eestkostjaks ka oma lapselapsele.

«Kodutunne» teadis Piretile ja Sulevile appi minna tänu naabritele ja külaseltsile, kes pere eest kirja saatsid. Kuna ainsaks töölkäijaks on pereisa Sulev, on sissetulekud liiga napid, et teha kodus remonti, kuid elamine on ilmselgelt tervistkahjustav – küttekolded kasutuskõlbmatud, majas vohab hallitus ja puudub veevarustus. Selline keskkond võib astmaatikust pereema lõpuks ka murda ja nii otsustaski «Kodutunne» perele appi minna ning kinkida neile sooja toa ja sooja vee.

«Kodutunne» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles