Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2016/11/14/6073587t1hc087.jpg)
Need õhulised, samas aga tummised juustupadjakesed lausa tekitavad sõltuvust. Kergelt köömnemekiga küpsised sobivad ideaalselt valmistamiseks näiteks ootamatutele külalistele.
Õhulised juustupadjakesed
ca 50 tk
- 3 dl jahu
- 2 tl köömneid
- suur peotäis (tugevamaitselist) juustu, riivituna
- paar näpuotsatäit soola
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 100 g võid, toasooja
- 150 g toorjuustu, toasooja
Sega retsepti 5 esimest komponenti omavahel. Lisa või ja toorjuust ning sõtku tainas ühtlaseks massiks. Lase tainal külmkapis seista ca 15 min. Seejärel rulli tainas jahusel pinnal u 0,5-1 cm paksuseks ning lõika see noaga pisikesteks ruutudeks. Küpseta 180 kraadi juures 15-17 min.