Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Õhtune suupiste: õhulised juustupadjakesed

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Juustupadjad.
Juustupadjad. Foto: Ragne Värk

Need õhulised, samas aga tummised juustupadjakesed lausa tekitavad sõltuvust. Kergelt köömnemekiga küpsised sobivad ideaalselt valmistamiseks näiteks ootamatutele külalistele.  

Õhulised juustupadjakesed

ca 50 tk

  • 3 dl jahu
  • 2 tl köömneid
  • suur peotäis (tugevamaitselist) juustu, riivituna
  • paar näpuotsatäit soola
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 100 g võid, toasooja
  • 150 g toorjuustu, toasooja

Sega retsepti 5 esimest komponenti omavahel. Lisa või ja toorjuust ning sõtku tainas ühtlaseks massiks. Lase tainal külmkapis seista ca 15 min. Seejärel rulli tainas jahusel pinnal u 0,5-1 cm paksuseks ning lõika see noaga pisikesteks ruutudeks. Küpseta 180 kraadi juures 15-17 min.

Tagasi üles