Toidublogi kahvliga.ee autor Kadri Raig õpetab, kuidas teha vähese rasvasisaldusega jogurtist kohevaid pannkooke.
Retseptisoovitus: väiksed õhulised jogurtipannkoogid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väiksed õhulised jogurtipannkoogid
- 3 keskmise suurusega muna
- 10 g suhkrut
- 50 g jahu
- 220 g maitsestamata jogurtit
- Suts soola
- Praadimiseks rasvainet
Eralda munavalged munakollastest ning vahusta valged sutsu soolaga tugevaks vahuks.
Munakollastele lisa suhkur ning vahusta ka need heledaks vahuks.
Lisa munakollastele jahu ja jogurt ning sega ühtlaseks.
Lisa umbes kolmandik munavalgest ning sega ühtlaseks.
Seejärel lisa ülejäänud munavalgevaht ning sega ettevaatlikult alt üles nii, et taigen võimalikult õhuline jääks.
Prae keskmisel kuumusel väiksed õhulised pannkoogid mõlemalt poolt kuldseks.
Serveeri marjade, puuviljade ja jogurtiga (või sellega, millega ise soovid).