Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Burksikoht, mida armastavad pered

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Soo tänava Uulits.
Soo tänava Uulits. Foto: Jaanus Lensment

Võib tunduda uskumatu, et ühes burksikohas tuleb laud reserveerida. Aga Kalamaja Uulitsas just nii talitama peab.

Põhimõtteliselt saan ma hamburgeri võlust aru: suhteliselt väheste suutäitega on võimalik manustada suhteliselt suur hulk kaloreid. See hoiab aega kokku. Uulitsa burgerirestoran on end sisse seadnud Soo tänavas, restorani Diip sulgemise järel pikalt tühjana seisnud ruumides. Siiski küsisin ma endalt, kas tõesti vajab see linnaosa spetsiaalset burksikohta. Kalamaja on täis moekaid toidukohti ja peaaegu kõigis neis on ka mingi hampuvariant.

Aga vähemalt praegu näib vajavat. Möödun Uulitsast iga päev ja ainus aeg, millal see pole täis, on varane pärastlõuna argipäeviti. Ilmselt mängis selles oma rolli ka isadepäev, aga pühapäeval kell pool üks, pool tundi pärast avamist, olid vabad ainult pooled lauad ja neist omakorda pooled olid juba reserveeritud.

Tagasi üles