Uskumatu võimalus: Supilinnas ootab omanikku renoveeritud kolmekorruseline maja

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Herne tn maja.
Herne tn maja. Foto: KV.EE

Kuigi Tartu menukas linnajaos Supilinnas pole suurte elamispindadega alati just kiita, on nüüd tekkinud suurepärane võimalus: uut omanikku ootab kolmekorruseline väga heas seisus maja.

Täpsemalt on pakkumisel kaks korterit kahe korteriga majas aadressil Herne 18. Üks korter koosneb neljast toast, pina on sellel ligikaudu 114 ruutmeetrit. Üldpinnale lisanduvad panipaigad. Esimesel korrusel on elutuba osaliselt avatud köögiga, mille eraldab kamin- ahi, WC- duširuum, esik ja tuulekoda. Teisele korrusele jääb kaks garderoobiga magamistuba ja WC. Kolmandal korrusel paikneb tuba ning panipaigad.

Ühe majapoole esimene korrus.
Ühe majapoole esimene korrus. Foto: KV.EE

Teises korteris on samuti neli tuba, pinda aga 120 ruutmeetrit. Esimesel korrusel on avatud köök-söögituba, elutuba.saun, dussiruum-saun ja WC, teisel korrusel kaks magamistuba, kabinett ja tehniline ruum. Kolmandal korrusel katuseakendega magamistuba ja mullivannituba. Kolmandal korrusel ka soojustatud katusealused panipaigad. 

Teise majapoole katusealune magamistuba.
Teise majapoole katusealune magamistuba. Foto: KV.EE

Maja sobib suurepäraselt näiteks kahele põlvkonnale või ühele suurele perele: väikeste mugandustega saaks sellest ilmselt väga põnevate lahendustega hubase kodu. 

Foto: KV.EE

Rohkem infot pakkumiste kohta leiab SIIT ja SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles