Ettevalmistused jõuludeks: vii endale päris kuuse asemel koju hoopis papist kuusk

Eva-Lotta Kivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taaskasutatud papist tehtud kuusk.
Taaskasutatud papist tehtud kuusk. Foto: osta.ee

Päris ehtne kuusepuu paneb kodu mõnusalt lõhnama, aga sellel on ka omad miinused. Näiteks tüütud okkad, mis maha pudisevad või siis vajadus pidevalt valvel olla, et kass või koer seda «maha ei murraks». 

Lisaks sellele raiutakse kõigi nende pärast, kes soovivad oma koju ehtsat jõulupuud, maha väga palju okaspuid. Sellepärast tasub jõulude eel kaaluda ka muid alternatiive – näiteks papist kuusepuu ostmist või meisterdamist.

Eesti disaineri Kristi Tammingu loodud papist kuused, mis on tehtud 100% naturaalsest katmata taaskasutatud papist, näevad tõeliselt stiilsed ja omapärased välja. 

Kuuest detailist koosnevat kuuske on lihtne kokku panna ning peale pühi taas lahti võtta ning panipaigas või voodi all hoiustada. Oksjonikeskkonnas osta.ee on need saadaval kolmes erinevas suuruses ja isegi erinevates värvitoonides. 

Foto:
Foto: Foto: osta.ee
Foto:
Foto: Foto: osta.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles