5 nutikat ideed: meisterda oma lähedastele ise advendikalender

Eva-Lotta Kivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Advendikalender
Advendikalender Foto: www.butfirstcoffeeblog.com

Täpselt nädala pärast on esimene detsember ja sellepärast on viimane aeg mõelda sellele, kuidas oma lapsi, abikaasat või sõpru jõuluajal üllatada. Toome teieni viis nutikat advendikalendri ideed. 

Advendikalender tahvliseinal

Kui sul on kodus tahvlivärviga kaetud sein, siis on lihtne oma advendikalender sinna üles panna. Sul on vaja lihtsalt nööri, mis tuleb seinale kinnitada, ja kingipakikesi, mida sinna külge panna. Numbrid saab kriidiga seinale kirjutada. 

Foto:
Foto: Foto: www.apartmentapothecary.com

Advendikotikesed kamina kohal 

Kellel on kodus kamin, tasub seda kindlasti ära kasutada. Kamina kohale saab nimelt imelihtsalt riputada pisikesi nööri otsas rippuvaid advendikotikesi. Kui läheb kamina kütmiseks, siis tasuks šokolaadikommid või muud kergelt sulavad asjad kotikestest aga kindlasti ära võtta. 

Advendikalender. Foto:
Advendikalender. Foto: Foto: www.thesweetestdigs.com

Pisikesed advendisokid

Kinkekottide asemel saab kingitused pista ka näiteks sokkide sisse. Need ei pea olema spetsiaalsed jõulusokid, sobivad ka täiesti tavalised. Need saab pesulõksudega riputada näiteks nööri peale. 

Foto:
Foto: Foto: www.dekotopia.net

Kahepeale advendikalender

Üheks võimaluseks on teha elukaaslase, abikaasa või miks mitte ka korterikaaslasega kahepeale üks advendikalender. Kallie tegi sellise advendikalendri näiteks oma abikaasaga. 

Nad kinnitasid nööri külge pisikeste pesulõksudega 24 paberkotikest – kumbagile oli mõeldud 12 paberkotti, kuhu teineteisele kingitused välja valiti. Sellise lahenduse miinuseks on see, et igaüks saab kingitusi üle päeva, eeliseks jällegi see, et ühele inimesele on vaja muretseda poole vähem kinke. 

Advendikalender Foto:
Advendikalender Foto: Foto: www.butfirstcoffeeblog.com

Minimalistlik advendikalender

Kellel on kodus valge ja minimalistlik kodu, ilmselt värvilisi poes müüdavaid advendikalendreid või kinkekotte oma kodus näha ei taha. Õnneks on võimalus ise advendikalendrit tehes meelepärane stiil valida.

Valgeks võõbatud puulaudadest saab näiteks seina peale kuuse kujutise teha ja selle külge valged kingikotid panna. See on hea alternatiiv ka lihtsalt kuusele. 

Foto:
Foto: Foto: www.elisabethheier.no
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles