Toidublogija Kadri Raig õpetab, kuidas teha pastinaake, mis on sõltuvust tekitavalt head ja mille valmistamiseks kulub ka suurimal köögi-kobakäpal kõige rohkem kümme minutit. Lisaks soolale läheb vaja vaid kolme koostisosa – pastinaaki, võid ja mett.
Eriti lihtne retseptisoovitus: mesised pannipastinaagid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesised pannipastinaagid
Vaja läheb:
- 2 pastinaaki
- 50 g võid
- 40 g mett
- Soola
Viiluta pastinaak pikkupidi umbes 8 mm paksusteks viiludeks.
Sulata pannil või ning prae selles pastinaaki umbes 4 minutit.
Kui pastinaak juba peaaegu pehme, siis lisa ka mesi ja küpseta veel umbes minut.
Maitsesta soolaga ja serveeri kuumalt.