Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2016/12/03/6140473t1haccd.jpg)
Toidublogija Kadri Raig õpetab, kuidas teha pastinaake, mis on sõltuvust tekitavalt head ja mille valmistamiseks kulub ka suurimal köögi-kobakäpal kõige rohkem kümme minutit. Lisaks soolale läheb vaja vaid kolme koostisosa – pastinaaki, võid ja mett.
Mesised pannipastinaagid
Vaja läheb:
- 2 pastinaaki
- 50 g võid
- 40 g mett
- Soola
Viiluta pastinaak pikkupidi umbes 8 mm paksusteks viiludeks.
Sulata pannil või ning prae selles pastinaaki umbes 4 minutit.
Kui pastinaak juba peaaegu pehme, siis lisa ka mesi ja küpseta veel umbes minut.
Maitsesta soolaga ja serveeri kuumalt.