Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Galerii! Hilton Tallinn Park esitles põnevat majakokteili

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Hilton Tallinn Park tutvustas oma majakokteili, mis lisandus hotelli restorani The Able Butcher kokteilimenüüsse.

Hilton Tallinn Parki tegevjuhi Daniel Habersatteri hinnangul on tänane Eesti baari- ja kokteilikultuur teinud viimase paari aastaga suure arengu ning hotellil on soov selle arendamisel kaasa rääkida. «Tahame pakkuda kvaliteetset kokteilimenüüd, mille jooke tarbitakse maitseelamuse saamiseks,» ütles Habersatter. Seda eesmärki kannab ka uus loodud majakokteil.

Hilton Tallinn Park esitles majakokteili restoranis The Able Butcher
Hilton Tallinn Park esitles majakokteili restoranis The Able Butcher Foto: Magnus Heinmets

Kokteil on valmistatud kvaliteetsetest koostisosadest, sisaldades erilist ingveri, mustika ja tekiila kombinatsiooni. «Maitsekooslus on hoolikalt valitud ja selle arendamisse oleme üheskoos palju energiat pannud. Tahame, et uuest kokteilist kujuneks Hilton Tallinn Parki firmamärk, mille pärast siia ikka ja jälle tagasi tullakse.» Majakokteilil veel nime ei ole, aga seda otsitakse restoranikülastajate abiga. «Kõik külastajad saavad 8.-10. detsembril The Able Butcheri restoranis nimevalikul sõna sekka öelda,» selgitas Habersatter.

Hilton Tallinn Park esitles majakokteili restoranis The Able Butcher
Hilton Tallinn Park esitles majakokteili restoranis The Able Butcher Foto: Magnus Heinmets

Hiltoni hotellikett on tundud oma eriliste kokteilide poolest. Näiteks lõi maailmakuulsa piña colada kokteili Caribe Hiltoni baarmen 1954. aastal.

Tagasi üles