Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Mehhiko jõuluroad: ensalada de manzana

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ensalada de manzana
Ensalada de manzana Foto: Borjomi / Ancho

Viis Tallinnas asuvat rahvusrestorani on koos Borjomiga kogunud viie rahvusköögi jõulutoitude retseptid ühele veebilehele, et võimaldada kodukokkadel ka sel aastal oma jõululaudu huvitavamaks ning mitmekesisemaks muuta. Maitsvad toidud on valmistanud Tallinna Vanalinnas asuva restoran Ancho peakokk Raili Veltmann.

Ensalada de manzana

Magus granaatõunasalat
 
Koostisosad:
  • granaatõun
  • ananass (tükeldatud)
  • kondenspiim
  • hapukoor
  • rosinad
  • mandlid
Valmistamine:

Sega omavahel ananass ja õun. Teises kausis sega hapukoor ja kondenspiim. Vala kaste puuviljadele ning kaunista rosinate ja mandlitega.

Tagasi üles