Viis Tallinnas asuvat rahvusrestorani on koos Borjomiga kogunud viie rahvusköögi jõulutoitude retseptid ühele veebilehele, et võimaldada kodukokkadel ka sel aastal oma jõululaudu huvitavamaks ning mitmekesisemaks muuta. Maitsvad toidud on valmistanud Tallinna Vanalinnas asuva restoran Ancho peakokk Raili Veltmann.
Mehhiko jõuluroad: ensalada de manzana
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ensalada de manzana
Magus granaatõunasalat
Koostisosad:
- granaatõun
- ananass (tükeldatud)
- kondenspiim
- hapukoor
- rosinad
- mandlid
Valmistamine:
Sega omavahel ananass ja õun. Teises kausis sega hapukoor ja kondenspiim. Vala kaste puuviljadele ning kaunista rosinate ja mandlitega.