Meeldetuletus: koduportaali fotokonkurss ootab osalejaid!

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Koduportaali jõulufototeemaline konkurss ootab jätkuvalt osalejaid. Veel nädalajagu on võimalik saata pilte oma jõuluehteis kodust ja osaleda auhinnaloosimises. 

Postimehe koduportaal ootab selle aasta lõpuni ehk 31. detsembrini fotosid jõuludeks kaunistatud kodudest. Pilte võib saata nii tubade üldvaadetest kui ka kaunistustest konkreetsemalt, samuti ehetest õues. Palume mitte saata pidulaudade fotosid: sellele tuleb eraldi konkurss.

Pildid saab saata aadressile anna-liisa.mets@postimees.ee. Foto(de)le palume lisada ka autori nime (võib osaleda ka vaid eesnimega), soovi korral võib lause või paariga pildil olevat ka kirjeldada.

Ühte õnnelikku, kelle selgitame välja loosiga, ootab kinkekott Iittalalt: neli halli Oivo Toikka disainitud Skandinaavia hommikustest kastetilkadest ja loodusest inspireeritud Iittala Kastehelmi joogiklaasi ja kaks Kastehelmi sarja kuuluvat küünlaalust, samuti hallid. Kinkekoti väärtus on ligikaudu 85 eurot.

Rohkem infot auhinna kohta leiab SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles