/nginx/o/2016/12/27/6206915t1h6d55.jpg)
Jõuludeks valmistatakse alati rohkem toitu kui keegi iial ära jõuab süüa, õnneks on aga mitmeid põnevaid lahendusi, kuidas juba pisut vastumeelseks muutuvat toitu, näiteks hapukapsaid, kavalalt ära kasutada.
Jõuludeks valmistatakse alati rohkem toitu kui keegi iial ära jõuab süüa, õnneks on aga mitmeid põnevaid lahendusi, kuidas juba pisut vastumeelseks muutuvat toitu, näiteks hapukapsaid, kavalalt ära kasutada.
Üheks selliseks nutikaks viisiks on järelejäänud kapsastest piruka valmistamine.
See võib olla õige lihtne, nagu soovitab pereema Liis: kata lehttainas kapsa ja riivjuustuga ning pista ahju.
Kel aga soovi rohkem katsetada, võib proovida näiteks Ragne Värgi hakklihaga hapukapsapirukat või Toidutare muna ja peekoniga lahendust.
Milliseid põnevaid roogasid sina jõulutoitude jääkidest valmistanud oled? Jaga oma põnevaid retsepte meiega aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee .