3 põhjust, miks tasub oma kodu majutuskeskkonna Airbnb kaudu välja üürida

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airbnb
Airbnb Foto: AFP / Scanpix

Sa oled kuulnud, kuidas sõbrad-tuttavad ööbivad välismaal reisides kodumajutusfirma Airbnb kaudu välja üüritud elamistes ja mõtled, kas tasub ka enda kodu vahel välja üürida? Toome teieni kolm põhjust, miks seda teha. 

Ameerikas San Franciscos elav abielupaar üüris oma kodu reisil olles välja ja need olid põhjused, miks nad seda uuesti teeksid. Vahendab Popsugar. 

Lisaraha

Väikesest lisarahast ei ütle ilmselt keegi ära. Samal ajal kui abielupaar ise Euroopat avastas, elasid nende San Franciscos asuvas kodus vaheldumisi kolm seltskonda. Iga kord kui uus kamp saabus, laekus nende pangaarvele uus üüritasu. Abielupaari sõnul on see suurepärane võimalus, kuidas oma puhkusereisi eest maksta. 

Põhjus suurpuhastuseks

Kodu, mis on segamini ja räpane, ei saa välja üürida. Naise sõnul tegi ta enne reisile minemist ja kodu välja üürimist oma elamises tõelise suurpuhatuse. Kraamis puhtaks kohad, mis ta tavaolukorras oleks vahele jätnud ja viskas minema suure hunniku ebavajalikke asju. 

Uued tutvused

Abielupaari sõnul ööbis selle kahe nädala jooksul, kus nad reisil olid, nende kodus kolm seltskonda – üksik naine Rootsist, perekond Suurbritanniast ja väike sõpruskond Uus-Meremaalt. Nad kõik jätsid endast maha tänukaarte küllakutsetega, šokolaadikarpe ja muid mõnevaid suveniire.

Reisil olev abielupaar küll reaalselt nendega ei kohtunud, kuid nende kodumaale sattudes on neil võimalik vastutasuks majutuskohta paluda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles