![Pannkoogid.](http://f8.pmo.ee/04BYQPv3zLQtKovwWGDCzWV9xVM=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2017/01/21/6268155t1h89d1.jpg)
Pühapäev on teada tuntud pannkoogipäev. Selle asemel, et valmistada klassikalisi kooke, proovi vahelduseks järele see veidi teistmoodi retsept.
Pühapäev on teada tuntud pannkoogipäev. Selle asemel, et valmistada klassikalisi kooke, proovi vahelduseks järele see veidi teistmoodi retsept.
Kõrvitsapüreega tehtud pannkoogid on veidike paksemad kui klassikalised koogikesed. Pidulikkust lisavad pannkookides olevad šokolaaditükid.
Kõrvitsa-šokolaadi pannkoogid
Vaja on:
Et pannkoogid hommikul kiiremini valmis saaksid, valmista kõrvitsapüree juba eelmisel õhtul. Selleks pane kõrvitsatükid koos vähese veega podisema. Kui kõrvits on pehmeks keenud, püreesta see kannmikseri või saumikseriga.
Pannkookide valmistamiseks sega omavahel kokku jahu, küpsetuspulber, sool, kaneel ja tükeldatud šokolaad.
Teises kausis sega/vispelda omavahel kokku kõrvitsapüree, suhkur, muna, õli ja piim (seda võib teha ka kannmikseris). Lisa segule kuivained teisest kausist ja sega läbi.
Prae pannkooke kuumas õlis ja serveeri mee või moosiga.