Fotod: kas arvad ära, mis on selle bussi sees?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.thismovinghouse.co.uk

Neljarattalisi kaaslasi ei pea kogu aeg sugugi ainult sihtpäraselt kasutama. Lisaks liikumisvahendile võib sellele anda veel põnevaid otstarbeid ja üks neist just end selles masinas peidabki.

Kui püüad leida autosuvilat, mis vastaks täpselt sinu vajadustele, aga midagi õiget liikvel ei näi olevat, tuleb see ise ehitada. Täpselt nii tegi üks briti pere, kes ihkas mugavalt ringi reisida. 

Foto: www.thismovinghouse.co.uk

Jack Richens ja tema naine Lucy ehitasid bussi kahekesi koduks ümber. Hubane suvemaja sai täpselt selline nagu perele vaja, et kõik neli liiget mugavalt ära mahuksid. 

Foto: www.thismovinghouse.co.uk

«See on väga väike ja meie kaks last on väga energilised, aga siiani pole meil veel tekkinud tunnet, et tahaks teineteist maha lüüa,» räägib pereisa Jack väljaandele The Sun. 

Foto: www.thismovinghouse.co.uk

Suvekodu ehitasid nad 2012. aasta Mercedes Sprinterist, millel oli tolleks hetkeks läbisõitu 125 500 kilomeetrit ja hinnaks 9000 eurot. Jacki hinnangul oli see hea tehing. Kokku kulutas ta 21 000 eurot ja ütleb ise, et see on soodsam kui paljud valmisehitatud autosuvilad, mida nad vaatamas käisid. 

Foto: www.thismovinghouse.co.uk

Ta tunnistab, et ümberehitus võttis kauem aega ja oli raskem, kui ta arvata oskas, nii et ta ei oskagi seisukohta võtta, kas projekt oli seda väärt või mitte. 

Rohkem fotosid näed SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles