Projekt Lasnakas: 1. osa (1)

Eva-Lotta Kivi
, kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Alates tänasest vahendab koduportaal ühe halvas seisukorras oleva korteri remontimist. Videoseeria esimeses osas saab teha korteriga tutvust ning kuulda tulevikuplaanidest. 

Videoseeria autoriks on Viljandist pärit Tuule, kelle eesmärgiks on oma perekonnale kuuluvas korteris teha põhjalik remont. Ühetoaline korter asub Tallinnas Lasnamäe linnaosas üheksakorruselises paneelmajas. 

Tuule tahab korteri remonditud saada selle aasta sügiseks. «Ma proovin teha kõike võimalikult odavalt, kuid seejuures ka kvaliteetselt,» räägib ta. Lisaks siseviimistlusele on Tuulel kavas ka korteri möbleerimine – tal on plaanis isetegemis- ja taaskasutusprojektid. «Kuna korter on väike, peab mööblipaigutuse väga täpselt läbi mõtlema,» selgitab ta.

Videoseeria esimeses osas tutvustab Tuule korterit, räägib tulevikuplaanidest ja teeb remondiga algust. Tapeeti eemaldades tuleb päevavalgele ka üks ebameeldiv üllatus. 

Videosarja osad jõuavad koduportaali lugejateni iga pühapäeva õhtul! 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles