Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2017/01/30/6294399t1h0459.jpg)
Kreeka jogurt kannab auga oliiviõli, kreeka pähklite, mee ja teiste tervisetoitude kõrval väetoidu tiitlit ja on tänu mitmekesistele kasutusvõimalustele toiduvalmistamisel hinnatud komponent.
Valio toidublogija Kristian Neemela soovitab retsepti, mis demonstreerib hästi Kreeka jogurti rikkalikku maailma.
Jogurtismuuti (4 portsu)
Koostisosad
- 370 g mustika Kreeka jogurtit
- 250 g keefirit
- 100 g külmutatud mustikaid
- 2 tl vaniljesuhkrut
- Serveerimiseks vaniljejäätist
Valmistamine
Blenderda kõik koostisained (v.a jäätis) ühtlaseks massiks ning vala serveerimisklaasidesse. Serveerimisel tõsta igasse klaasi kaks jäätisepalli.