Mandlipaneeringus kanafilee
- 2 kanafileed
- 30 g jahu
- 1 muna
- 60 g mandlijahu
- 1 tl kuivatatud basiilikut
- Soola
- Pipart
- Praadimiseks õli
Lõika mõlemad kanafileed pikkupidi neljaks tükiks (nii saad kaheksa riba) ning tao lihahaamri abil pisut õhemaks.
Maitsesta ühel taldrikul jahu soolaga, sügavamas taldrikus löö muna koos soola ja pipraga lahti ning kolmandal taldrikul sega mandlijahu soola, pipra ning basiilikuga.
Kasta kanatükid ükshaavalt esmalt jahu, siis muna ning viimaks mandlijahu sisse.
Prae keskmisel kuumusel üsna rohke õli sees mõlemalt poolt umbes kahe minuti jooksul, tõsta korraks köögipaberile nõrguma.
Naudi kohe. Või hiljem - need on ka külmalt head!