/nginx/o/2017/02/02/6302775t1h877a.jpg)
Must küüslauk on tavaline küüslauk. Ainult et parem, väidavad maitsekütid. Kuidas musta küüslauku süüa? Margus Sarmet, kelle väike firma Must Küüslauk seda valmistab, jagab juhatust ja lahkab selle hingeelu.
Must küüslauk on tavaline küüslauk. Ainult et parem, väidavad maitsekütid. Kuidas musta küüslauku süüa? Margus Sarmet, kelle väike firma Must Küüslauk seda valmistab, jagab juhatust ja lahkab selle hingeelu.
Must küüslauk kõlab peaaegu et kokandusimena: seda kõlbab panna jäätisesse, šokolaadikooki, pastasse, risotosse, salatisse, lahtise piruka täidisesse, kastmesse ja võileivale või hoopis niisama näksida. Aasias, eriti Jaapanis ja Koreas, kus seda tuntakse kui tõhusat tervistajat, süüaksegi seda põhiliselt suupistena.