Juustupulgad sobivad suurepäraselt eelroaks või õllekõrvaseks suupisteks.
Vaata, kuidas teha mozzarella-juustupulkasid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaja läheb:
- Ribadeks lõigatud mozzarellat
- Riivsai
- 2 muna
- 2 spl vett
- Küüslaugupulbrit
- Jahvatatud musta pipart
- Jahu
- Küpsetamiseks taimeõli
Sega riivsaia sisse küüslaugupulber ja pipar. Munad sega läbi vähese veega. Kata juust jaguseguga ning seejärel munaga. Pärast seda rulli juustu riivsaias, uuesti munas ja korra veel riivsaias. Nii saab juustupulk mõnusa paksu kooriku, mis küpsedes läheb eriti krõbedaks.
Paneeringuga juustupulgad tõsta külmikusse tahenema vähemalt kuueks tunniks.
Küpseta juustupulgad tulikuumas taimeõlis kuldpruuniks. Ära pane potti korraga mitut juustupulka, sest nii võivad need üksteise külge kleepuda.