/nginx/o/2017/02/02/6302997t1h3015.jpg)
Lihtsalt ja kiirelt valmivad toidud on argipäeva õhtul lausa hädavajalikud. Täna toome teieni ühe maitsva nuudliroa.
Lihtsalt ja kiirelt valmivad toidud on argipäeva õhtul lausa hädavajalikud. Täna toome teieni ühe maitsva nuudliroa.
Sobanuudlid on tehtud tatrajahust ja need on pärit Jaapanist. Kellel on gluteenitalumatus, tasub sobanuudlite pakilt igaksjuhuks vaadata, kas sinna on lisatud nisujahu või mitte. Osa sobanuudleid on tehtud vaid tatrajahust, osa sisaldab ka nisujahu.
PS! Alljärgnev retsept sobib imehästi ka veganitele, sest loomseid saadusi see ei sisalda.
Avokaadosed sobanuudlid
(üks kogus
Vaja läheb:
Pane vesi potti keema ja lisa sinna üks supilusikatäis sojakastet. Keeda nuudleid ja lehtkapsast keevas vees umbes neli minutit.
Samal ajal, kui nuudlid ja lehtkapsas keevad, valmista avokaadokreem. Sega kannmikseris puhastatud avokaado, laimimahl, õli, üks supilusikatäis sojakastet ja riivitud ingver. Kannmikseri puudumisel saab kreemi valmistada ka lihtsalt segades (avokaado tuleb sel juhul purustada kahvliga).
Pane kurnatud nuudlid kaussi ja sega need avokaadokreemiga läbi. Serveeri lehtkapsa ja seesamiseemnetega.
Retsepti autoriks on Tuule Põldsaar.