Enne ja pärast: eriti tõhus nipp äravajunud diivani värskendamiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Äraistutud diivan on kole vaatepilt ja rikub toa üldmulje ka siis, kui kõik selle ümber on puhas ja korras. Õnneks saab selle puuduse vähese vaevaga kõrvaldada.

Kõik, mida sul selleks vaja läheb, on pisut (või pisut rohkem, oleneb diivani seisukorrast) vatiini. Sest tavaliselt muudab diivani koledaks just see, et patjadele kohevust andma pidanud vatiin on ära vajunud. Nagu on juhtunud selle isendiga siin:

Foto: www.hometalk.com

Kui sul on diivan, mille seljatoe- ja istmepatjade katted on luku abil eemaldatavad, on edasi üsna lihtne: tee lukk lahti, võta padi välja, kata see uue värske vatiinikihiga ja pane padjakate peale tagasi. Samamoodi saad värskendada ka vormist läinud dekoratiivpatju.

Kui diivanil katted pealt ära ei käi ja julge oled, võid proovida padja kõige vähemnähtavast kohast katki lõigata ja uue vatiinikihi sealtkaudu sisse toppida. 

Tulemus peaks jääma selline:

Foto: www.hometalk.com

Sul on samuti jagada nutikaid lahendusi mööbli värskendamiseks? Kirjuta meile aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles