Maguskartul ja läätsed, lillkapsavarred ja kookospiim, ingver ja sidrunhein – see on vaid tilluke jupp vegani argisuppide maitseskaalalt, millega võiks teisedki oma supimenüüd erksamaks muuta. Veganikohvik Inspiratsioon eesotsas Toomas Laiguga avab köögiuksed ning harutab lahti kolme toitva ja kreemja talvesupi retseptid.
Tellijale
Veganid keedavad suppi
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paljud, kes Tallinna vanalinna õdusast veganikohvikust Inspiratsioon tagasi kumeratele tänavakividele astuvad, teevad seda mõnusa tunde, täis kõhu ja … inspiratsiooniga. «Näiteks saavad nad kannustust keeta kodus samasugust paksu tomati-läätsesuppi, mida äsja meie juures olid maitsnud – nii hea oli. Või siis tahavad juhatust, kuidas ikkagi burgerikukli vahele meie peedi-kinoa-riisi kotletti teha – vegeburgerid on maja põhihitid,» räägib kohviku omanik ja peakokk Toomas Laigu.