Sa teed tihti liiga palju pannkoogitainast ega jaksa kõike ära küpsetada? Kasuta liigne tainas ära sellel nutikal moel.
Nutikas kasutusviis üleliigsele pannkoogitainale
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pannkookide tegemine nõuab pidevat pliidi ääres seismist, koogikeste ümber pööramist ja pannilt eemaldamist. Kui sul on taldrikul juba suur kuhi pannkooke, aga kauss ei ole ikka veel tühi, kalla tainas näiteks muffinivormidesse.
Välja tulevad muffini välimuse, kuid pannkoogi maitsega koogid. Ahjus küpsevad muffinid vajavad nimelt palju vähem tähelepanu, kui pliidil valmivad pannkoogid.
Muffinivormides pannkooke tuleks küpsetada 180-kraadises ahjus umbes 10 minutit. Soovi korral võib taina sisse panna ka marju, šokolaadi või pähkleid. Samal ajal, kui koogikesed on ahjus, saad sina klassikalisi pannkooke juba nautida.