3 kohta, mis tuleks enne külaliste saabumist kindlasti ära koristada

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koristamine.
Koristamine. Foto: SCANPIX

Sul on õhtul tulemas külalised, kuid sul ei ole aega enne seda põhjalikku koristust ette võtta? Ära muretse, hoolitse lihtsalt selle eest, et need kolm kohta oleksid korras. 

Endale tundub kodu alati palju rohkem segamini kui võõrastele. Sellepärast ei tasu liialt muretseda sellepärast, kas külaliste tulekuks on kõik ikka piisavalt korras. Veendu, et need kolm kohta oleksid lihtsalt puhtad. 

Vannituba ja tualett

Segamini magamistuba külalisi ei häiri, kuid räpane tualett kohe kindlasti. Sellepärast hoolitse selle eest, et kasvõi WC-pott ja kraanikauss oleksid puhtad. 

Diivan

Suure tõenäosusega veedavad külalised just sinu diivanil enim aega. Kui sul on koduloomi, puhasta sohva koera- või kassikarvadest. Samuti korista kokku vedelevad riided ja säti diivanipadjad ilusti oma kohale. 

Köögikraanikauss

Kui sul on köök eraldi ruumis, siis ei tule sul kraanikausis vedelevate nõude pärast muretseda. Avatud köök-elutoa puhul hakkavad need aga esimese asjana silma. Pese mustad nõud ära ja köögi üldmulje on kohe tunduvalt meeldivam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles