Foto: Eesti naise geniaalne idee kasvuhoone talviseks kasutamiseks

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Talvist kasvuhoonet annab kasutada mitmel põneval moel. Üks Eesti naine leidis sellele suurepärase otstarbe, kui tütre sünnipäev tähistamist vajas. 

Hakkaja Eesti naine Karmen sai hiljuti inspiratsiooni sotsiaalvõrgustikus Facebook ringelnud soovitustest kasvuhoone talviste kasutusvõimaluste kohta. Kuna ees oli ootamas tütre sünnipäev, sündis suurejooneline plaan pidada see nimelt õues, täpsemalt kasvuhoones ja selle lähiümbruses. 

Pidu kasvuhoones.
Pidu kasvuhoones. Foto: Erakogu

Tundub imelik? Aga ei ole sugugi. «Eile pidasin õhtul õues tütre sünnipäeva ning toidulaua katsin kasvuhoonesse. Sees oli puhur ja nii sai veidi varbaid soojendada, jalgu puhata ning rahulikult ilma kinnasteta nosida. Meil on kasvuhoone kõrval suur tiik, kus sai uisutada ja kelgutada ning ümberringi põlesid tulepakud ja nalja oli nabani,» kirjutab Karmen ise toimunu kohta. 

Laps oli tema sõnul peoga väga rahul.

Sul on samuti jagada põnevaid koduga seonduvaid ideid ja lahendusi? Näiteks remondi- või isetegemisprojekte? Saada meile fotod ja lühikirjeldus aadressil anna-liisa.mets@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles