Mereannimaailm on kirju ja rikkalik – eri meredes elutsevad krevetid, erinevad karbid, kalmaarid, kaheksajalad, krabid, vähid jne rikastavad paljude maade toidulauda. Et ka meie kauplustes on mereande üha laiem valik, aitab Mari-Liis Iloveri ja Epp Mihkelsi uus kokaraamat «Mereannid. Krevetist kalmaarini» nende molluskitega paremini tutvust sobitada. Raamatusse on kogutud lihtsalt ja kiiresti valmivad toidud, mida saab valmistada meile kättesaadavatest mereandidest. Tegijal tuleks lisada vaid pealehakkamist ja valmistamisrõõmu.
Lõika jääsalat ribadeks. Haki avokaado kuubikuteks. Lõika värske kurk peenikesteks kangideks. Sega kõik omavahel kokku. Lisa krevetid ja nõrutatud ananassitükid.
Sega kokku majonees, ketšup ja Worcesteri kaste. Tõsta salat pokaalidesse. Jaota kaste salatile ja purusta kõige peale pipart.
Kaunista tiigerkreveti sabadega ning serveeri kohe.