Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Maitsev õhtusöök, mis valmib vaid kolmest koostisosast

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Supp. Pilt on illustratiivne.
Supp. Pilt on illustratiivne. Foto: www.flickr.com

Söögi valmistamiseks ei ole tingimata vaja sadat koostisosa. Maitsva õhtusöögi saab valmistada ka väheste vahenditega. 

Pelmeeni-tomatisupp

Vaja on: 

  • nelja tassitäit kanapuljongit
  • 400 grammi purustatud tomateid küüslaugu, tšilli või ürtidega
  • 200–300 grammi külmutatud pelmeene või makarone (teokarbikujulisi)

Keeda makaronid või pelmeenid puljongis pehmeks. Lisa tomatipasta, alanda kuumust ja keeda suppi umbes viis minutit kaane all. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.  

Tagasi üles