Osta ära: viis väga odavat müügisolevat mereäärset maja Eestis

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Paljud eestlased unistavad võimalusest mere ääres mingitki kinnisvara omada, kuid eeldatakse, et see on väga kulukas ega tasu kaalumistki. Tegelikult võib mõne objekti üsna soodsa hinnaga kätte saada.

Seekord viskamegi pilgu peale viiele mereäärsele majale, mis pärit kinnisvaraportaali odavamate pakkumiste osakonnast. Mingit luksust neis kodudes mõistagi pole, küll aga potentsiaali saada õdusaks mereäärseks (suve)koduks.

1. Ühe magamistoaga majake

Foto: KV.EE

Aseris Ida-Virumaal, merest kilomeetri kaugusel otsib uut omanikku üks pisike maja, mis sobib hästi suvilaks või minimajaks kohendatuna aastaringseks elamiseks. Hinnaks 9000 eurot.

2. Väike majake Aseris

Foto: KV.EE

Aseris ootab 9600 euroga uut omanikku veel teinegi väike suvila, mille saab soovi korral ehitada suuremaks. Olemas ka hulganisti vajaminevat ehitusmaterjali.

3. Ameerikalikus stiilis suvemaja Narvas

Foto: KV.EE

Ameerika metsades peituvaid puhkemajasid meenutav suvila sobiks korraliku remondi järel ka vabalt aastaringseks elamiseks. Hind 10 000 eurot.

4. Viinistu majake

Foto: KV.EE

Harjumaal Kuusalu vallas Viinistu põlises kalurikülas otsib uut omanikku merest vaid 300 meetri kaugusel asuv majake, millel hinnaks 25 000 eurot. 

5. Sisuliselt rannas asuv elumaja Muhus

Foto: KV.EE

Kuigi majake vajab remonti, on see merest 150 meetri kaugusel asuv hoone üsna hea saak: mitte väga kallis, suvemajaks ilmselt kohe praegu sobiv ja mõningase ehitustöö järel kõlblik ka aastaringseks elamiseks. Hind 25 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles