Kui pank ei anna laenu: 5 järelmaksuvõimalusega korterit Eestis

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kui pank laenu ei anna, aga oma korterit ikka väga tahaks, võib hea õnne korral leida pakkumise, kus müüja on nõus pakkuma eraisikutevahelist järelmaksu. Vaatame mõnda neist lähemalt.

1. Kolmetoaline korter Antslas Võrumaal

Foto: KV.EE

67ruutmeetrine korter vajab küll täielikku renoveerimist, kuid maksab vaid 5000 eurot ja selle summa saab tasuda osadena. Korter asub Antsla südames üsna perspektiivikas majas. 

2. Ühetoaline korter Tallinnas Kristiines

Foto: KV.EE

Kel soov pealinnas elada ja palju ruumi vaja pole, see võib kaaluda selle 12ruutmeetrise korteri soetamist, mille eest omanik soovib kokku saada 33 000 eurot, kuid on nõus sõlmima järelmaksugraafiku. 

3. Kolmetoaline korter Kuressaares

Foto: KV.EE

Saaremaal saab järelmaksuga soetada kolmetoalise 70ruutmeetrise korteri, mille hinnaks 41 000 eurot. Järelmaksu pakutakse kõige rohkem seitsmeks aastaks. 

4. Neljatoaline korter Pärnus

Foto: KV.EE

Pärnus Mai tänaval ootab järelmaksuhuvilist väga hea pakkumine: neljatoaline soe ja värskelt renoveeritud korter renoveeritud majas. Korter on läbi maja planeeringuga. 

5. Kuuetoaline korter Narvas

Foto: KV.EE

Järelmaksuvõimalusest ei jää ilma ka need, kes igatsevad suurt elamispinda: Narvas otsib just sellise tasumisvõimalusega omanikku kuue toaga väga põneva sisekujundusega  korter, mille hinnaks 130 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles