Kodus kipuvad nädalavahetuse hommikusöögid ikka pigem hilisemale kellaajale nihkuma ja ka lõunasööki asendama. Brunch ongi hommikusöögi ja lõuna vahepealne, pigem pikale veniv toidukord, kirjutab toidublogija Kadri Raig, kes soovitab selleks ühte mõnusat ja lihtsat retsepti juhuks, kui külmikusse on alles jäänud sobiv kogus kartuliputru.
Laisa nädalavahetuse brunch – kartulipannkoogid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kartulipannkoogid
Pannkoogid
- 500 g kartuliputru
- 3 muna
- 50 g jahu
- Suts soola
- Praadimiseks õli
Mädarõikakoor
- 150 g hapukoort
- 2 spl mädarõigast
- Suts soola ja veidi pipart
Sega kõik koostisosad omavahel kokku.
Prae pannil keskmisel kuumusel mõnusad väikesed pannkoogid.
Kui soovid teha ka mädarõikakoort, siis sega lihtsalt kõik ained omavahel kokku ja ongi valmis!
Naudi soojalt koos meelepäraste lisanditega.