Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Retsept: õhtusöök, mis valmib vaid 10 minutiga

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: www.flickr.com

Pärast pikka tööpäeva on kiirelt valmivad toidud tõelised elupäästjad. Tänane retsept valmib vaid loetud minutitega. 

Kapsatasku

(kogused mõeldud neljale)

Vaja läheb:

  • üht spl oliiviõli
  • 400 grammi kanahakkliha
  • kaht küüslauguküünt
  • üht keskmise suurusega sibulat
  • 60 ml magushaput kastet
  • kaht spl sojakastet
  • üht spl riisiäädikat
  • peotäit rohelist sibulat
  • maitsestamiseks soola ja pipart
  • üht väiksemat kapsapead

Prae hakkliha keskmisel kuumusel pruuniks (see võtab aega umbes kolm minutit). Lisa väikesteks tükkideks hakitud küüslauk ja sibul, magushapu kaste, riisiäädikas ja sojakaste ning prae segu umbes kaks minutit. 

Lisa hakitud roheline sibul, maitsesta soola ja pipraga ning serveeri hakklihatäidist kapsalehtede sees. 

Tagasi üles