Kanasupp – liiga kaua seisnud. Kodujuust – hapuks läinud. Ja nii edasi. Tuleb tuttav ette? Oled üks neist, kes pidevalt toitu minema viskab? Need neli nõuannet aitavad raiskamisest lahti saada.
Neli nõuannet, kuidas kodus vähem toitu raisata
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasuta kodus leiduvat
Selle asemel, et iga söögikorra eel poodi minna, vaata, mis kodus olemas on ja planeeri söögikorrad selle järgi.
Tee nädalamenüü
Nii on sul pika aja peale ette täpne ülevaade, kui palju mingeid toiduaineid mingiteks söögikordadeks vaja on.
Sügavkülmuta
Kui on selge, et mingid toiduained ei pea vastu seni, kuni need söödud saavad, kasuta võimalust toitu sügavkülmutada.
Säilita asju õigesti
Kui ostad köögivilju kilepakendis, võta need enne külmkappi panemist kilest välja ja mähi hoopis majapidamispaberisse. Nii ei lähe need hallitama, aga ei kuiva samas ka ära.