Päevatoimetaja:
Kristina Kostap

Kerge vahepala Kreeka köögist: lihtne õhtusöök Corful

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Kevadise rõõmu toomiseks hinge sobib hästi kiigata õnnelike korfulaste toidulauale.

Tarvis läheb: küpseid suviseid tomateid, feta juustu, veidike head oliivõli, värsket oreganot ja basiilikut, vajadusel maitsestamiseks näpuotsatäis soola

Valmistamine: Lõika tomatid vastavalt oma äranägemisele, säti kõrvale feta juust, tilguta peale head oliivõli ning värskeid ürte.

Kõrvale sobib haugata värskeltküpsetatud sepikut oliivõliga ning toorsinki.

Tagasi üles